21. november 2024
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Print siden
Diakur Plus 10 kg2 stk 2.468,00 SPAR 500,00 stk
Pristrappe
Pris/stk
Spar/stk
1 stk
1.484,00 kr.
-
2 stk
1.234,00 kr.
250,00 kr.
Pris
1.484,00 kr. / stk
ekskl. moms
Om produktet
Om produktet
Indhold
Dosering
Om produktet
Varenummer: 254683
Diætetisk foder til stabilisering af væske-og elektrolytbalancen til støtte af den fysiologiske fordøjelse hos dyr. Anbefales hvis der foreligger risiko for fordøjelsesforstyrrelser og i perioder med fordøjelsesforstyrrelser (diarré). Det anbefales at indhente råd fra en dyrlæge inden brug eller i forlængelse af brugsperioden. Indeholder fibre og elektrolytter til kalve. Diakur Plus fjerner skadelige bakterier og tilfører nyttige salte og glukose. Diætetisk fodertilskud til regulering af tarmfunktionen hos kalve. Diakur Plus er velegnet ved mave-/tarmforstyrrelser. Diakur Plus har et højt energi niveau, 3 trins acidose kontrol, fører til hurtig rehydrering og fjerner mikroorganismer. Diakur® Plus fjerner skadelige bakterier og tilfører nyttige salte og glukose. Produktet kan blandes med både vand, mælk og mælkeerstatning. Målebæger medfølger. Dosering: Anvendes 3 gange i døgnet. Opblandes i 35 grader varmt mælk eller vand. 100 g + 2 liter mælk eller vand pr. 50 kg kalv. Indhold Sammensætning: Glukose (druesukker) Tørret formalet citruspulp Natriumklorid Natriumbikarbonat Natriumacetat Trinatriumcitrat Inaktiveret gær Kaliumklorid Tilsætningsstoffer: Sojalecitin (1c322) 6 % glycin 2500 ppm
Holdbarhed: 30 måneder. Dosering
Det anbefales at indhente råd fra en dyrlæge inden brug eller inden forlængelse af brugsperioden.Ved alvorlig mave-/tarmproblemer eller mave-/tarmproblemer der varer mere end to dage, bør dyrlægen tilkaldes. Samtidig fodring med mælk bør undgås ved dyr med løbemave. Diakur® Plus-blanding, der ikke er drukket, kasseres efter hver fodring. |